Joies Rurals

Coneix-me

claudiabellera

Hola, sóc Clàudia Bellera, una joiera artesana apassionada per la natura i el món rural que m’envolta. Des del meu petit taller situat a 1.175 metres d’altitud a la Vall d’Àssua, al Pallars Sobirà, creo joies úniques inspirades en l’essència d’aquest entorn privilegiat. M’he format a l’Escola Massana de Barcelona, on vaig estudiar Arts Aplicades, però la meva veritable inspiració sempre ha estat aquí, entre les muntanyes, els animals i les tradicions del Pallars.

Des de petita, sempre m’ha agradat treballar amb les mans i crear coses noves. Amb el suport de la meva padrina Lola, vaig començar a experimentar amb filferros i altres materials, convertint-los en petites obres d’art. Aquesta passió em va portar a especialitzar-me en joieria, i ara tinc la sort de poder dedicar-me plenament a allò que més m’apassiona.

 

 

Treballo principalment amb plata, però també faig encàrrecs especials amb or. M’encanta personalitzar les vostres joies, i sovint els meus clients em demanen peces amb aquells animals més estimats, paisatges o moments especials. Això fa que cada joia sigui única i molt especial.

El meu taller a Caregue és un lloc tranquil i inspirador, perfecte per concentrar-me en cada detall de les meves joies. També m’inspiro en la ramaderia, les diferents races d’ovelles, com la Xisqueta, l’Aranesa o la Ripollesa, en les vaques brunes, els cavalls pirinencs, en la fauna salvatge i les meravelloses muntanyes d’aquest territori.

 

M’agrada poder parlar directament amb els meus clients, conèixer les seves necessitats, aquell animal preferit, la persona a qui es vol regalar una joia i així, crear peces que tinguin un significat especial i únic per a ells. 

Escriu-me

Tens alguna pregunta sobre les meves joies o vols fer una comanda especial? No dubtis a contactar amb mi! M’encantarà parlar amb tu i ajudar-te a trobar la peça perfecta.